Logotype för Storfors kommun
Text Ungdomsmottagningen Storfors med bilder av hjärta, tårar, plåster

Ungdomsmottagningen i Storfors

Att vara ungdom kan ibland innebära att du ställs inför en del nya och oväntade situationer som du vill prata med någon vuxen om. Ungdomsmottagningen är öppen för dig som är mellan 13 till 25 år och vill prata om till exempel:

  • Frågor om kroppen
  • Frågor om sex och relationer
  • Skydd mot graviditet och könssjukdomar
  • Graviditetstest eller test för könssjukdomar
  • Om du mår dåligt och behöver någon att prata med.

Om du undrar över något annat och inte vet vart du ska vända dig kan du också kontakta Ungdomsmottagningen. Ungdomsmottagningen drivs av kommun och region tillsammans och här finns barnmorska, läkare och kurator. Alla dina besök är gratis och vi har tystnadsplikt. Läs mer på 1177.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller UMO.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om tystnadsplikt och sekretess.

Klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för mer information om hur du kommer i kontakt med oss eller för att boka tid.

Kurator finns på ungdomsmottagningen, boka via telefon, på 1177 eller hör av dig direkt till kurator på 070-508 73 98.

UMO.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om sex, hälsa och relationer samt se vart du mer kan söka stöd och hjälp.

Ungdomsmottagningen Värmland online

Ungdomsmottagningen Värmland online Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns för dig mellan 13 och 25 år. Vi som arbetar här är barnmorskor, kuratorer och sjuksköterskor. Du kan kontakta oss var du än befinner dig, tänk bara på att det blir en bra plats för dig. För att kunna logga in behöver du BankID. Videosamtalet är gratis, krypterat och vi har tystnadsplikt.
Senast publicerad av Sofia Axén