Logotype för Storfors kommun

Det mesta om sommaren i Storfors

Nu finns Storfors sommartidning ute digitalt.

Gå direkt till tidningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs om om allt från bygemenskap utflyktsmål, fartfyllda lopp, späckad musikvecka, gratis golfinstruktion till hur man bokar bastuflotten, elva mil sammanhängande vandringled, Bjurbäckens slussar, alla aktiviteter på hembygdsgården Börjes där vattenfall och damm lockar samt varför Storfors korats till Värmlands barnvänligaste kommun.

Tidningen kommer i brevlådan till alla kommuninvånare i Storfors den 17 juni och sommartidningen delas också ut till vissa hushåll i Karlskoga och Karlstad. Den kommer också att finnas på turistbyråer i Östra Värmland samt på campingar och andra ställen där sommarbesökare rör sig.

Naturligtvis kommer den att finnas på Storfors bibliotek som är turistinformation, i Storfors kommunhus samt i butikerna ICA och COOP i centrala Storfors.

Eftersom tidningen numera finns tillgänglig i systemet Prenly kan varje artikel läsas i så kallat "artikelläge" vilket gör läsning i mobilen extra enkel. Det går också fint att ställa in storlek och typsnitt på texten för ökad tydlighet.

Senast publicerad av Eva Wiklund