Logotype för Storfors kommun

Chans för företag & föreningar att synas - kostnadsfritt

Dags för ny upplaga av Storforsguiden
I nästa nummer av tidningen I frêske lufta (nummer 3) publicerar vi en ny utgåva av Storforsguiden, Storfors egna "gula sidor". Vill ditt företag eller din förening synas där?
Maila till freske.lufta@storfors.se senast 13 april. Skriv också under vilken rubrik du helst vill synas.
Det är gratis att vara med. Vi ser detta som en service till ortens företag och föreningar samt till allmänheten som får hjälp att hitta lokala företag och aktiviteter.

Nyinflyttade
Det finns också ett informationsblad där företag kan vara med och ge ett erbjudandet till nyinflyttade. Varje år flyttar ca 300 personer in till Storfors. Till dessa skickar vi ett välkomstpaket med information om kommunen och föreningslivet.
Dessutom får varje hushåll rabattkuponger från de företagare som vill delta. Det kan handla om en procentsats i rabatt, en gåva eller erbjudanden av typen "kom 2 betala för 1". Tanken är att presentera det lokala näringslivet för alla nya som flyttar in så att de får lättare att handla lokalt.
Vill ditt företag vara med helt gratis?
Maila i så fall freske.lufta@storfors.se eller slå oss en signal på 0550-651 77.

Infartsskyltar
Infartsskyltarna "Välkommen till Storfors" som finns längs 26:an och vid ICA kommer nu också att uppdateras. Där finns möjlighet att vara med som annonsör.
Kontakta: Kartbolaget. Ronny Sandström, 070-374 05 46, senast under april.

Stolpreklam
I Storfors finns också 25 skyltar i formatet 70x100 cm på lyktstolpar. Dessa är i första hand tänkta för kulturevenemang, men kommer också att upplåtas för näringslivet i Storfors när de är lediga. Prisuppgifter och villkor fås på tel 0550-651 77.

Senast publicerad av Eva Wiklund