Logotype för Storfors kommun

Bästa kamraterna prisades på avslutningen i Bjurtjärn

Bjurtjärns kyrka fylldes av sommarsånger och tal när elever, föräldrar och övriga anhöriga samlades på torsdagen för årets skolavslutning för Bjurtjärns skola.

Skolkören inledde tillsammans med dansare i mittgången med en sommarvisa som fick hela kyrkan att sjuda av sommarkänslor. Ann-Charlotte Buhre som varit tf rektor tackade elever, elevråd, personal och föräldrar och lyfte fram ett axplock av läsårets aktiviteter. Gunnel Eriksson välkomnades som ny rektor när höstterminen startar och hon presenterade sig och såg fram emot att få träffa alla efter sommaren.

Bjurtjärns sockenråd delade ut det årliga priset till en god kamrat, där en flicka och en pojke får en penninggåva. Väldigt många fina nomineringar hade kommit in från eleverna i skolan, så sockenrådet hade en svår uppgift att välja ut årets pristagare. Det blev Ludwig Andersson i klass 3 och Linnéa Therus i klass 5 som fick motta kamratpriset för år 2017 av Örjan Alexandersson.

-Det var roligt att få priset, jag blev jätteglad, säger Ludwig och Linnéa instämmer.

Klasserna avlöste varandra med olika sånger och hela kyrkan sjöng med i Nationalsången och Den blomstertid nu kommer. Eleverna i årskurs 6 fick ta emot sina betyg och en blomma. Utanför kyrkan samlades klasserna för fotografering innan det var dags för avsked inför sommarlovet.

Kamratprisutdelning

Ludwig och Linnea fick 2017 års kamratpris som utdelades av Örjan Alexandersson från Bjurtjärns sockenråd.

elever

Sång av klass 2 och klass 4 samt betygsutdelning i klass 6

Senast publicerad av Eva Wiklund