Logotype för Storfors kommun

Störningsinformation via SMS

I Storfors kommun kommer vi inom kort att börja använda oss av Everbridge webbaserade varningstjänst för att vid behov skicka ut mass-sms till invånare i hela kommunen. All lagring av data sker i Sverige.

Tjänsten används för att snabbt nå ut med korta meddelande och information till mottagarna vid driftstörningar när det gäller exempelvis vatten eller gator samt vid andra större samhällsstörningar eller kriser.

Meddelanden skickas som sms eller talmeddelanden till personer som har telefon (fast eller mobil) registrerad på en adress inom valt geografiskt område.

Om det finns flera telefonnummer registrerade på din adress kan du själv ta bort nummer dit störningsmeddelanden inte ska gå. Du kan också lägga till telefonnummer som av någon anledning inte finns regisrerade.

Får du inget sms trots att du berörs av en driftstörning beror det förmodligen på att ditt nummer inte finns registrerat på din fastighet. Via länken nedan kan du själv lägga in ditt telefonnummer på din fastighet. Du får då information nästa gång det inträffar något som genererar ett utskick i ditt område.

LÄGG IN ELLER TA BORT NUMMER VIA DENNA LÄNK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I formuläret kan du logga in med hjälp av ditt mobilnummer eller fastnätsnummer och se ifall numret har en adress kopplad till sig. Om en adress finns registrerad på numret är det den som används av tjänsten. Om du önskar kan du ändra samt lägga till en adress, exempelvis en adress till ett fritidshus, eller ta bort ett nummer.

Ange ditt mobilnummer för att hämta en verifieringskod. När koden är mottagen och inmatad kommer du att kunna redigera din profilinformation och meddelandeinställningar.

Senast publicerad av Eva Wiklund