Logotype för Storfors kommun

Drömsommarjobbet - banken hjälper dig att förverkliga din idé

Drömjobbet kan bli ditt i sommar
Har du en idé du vill förverkliga? Har du ett driv och gillar utmaningar? Är du mellan 18-20 år och bor i Lindesberg, Nora, Storfors eller Ljusnarsbergs kommun? Då är Drömjobbet din chans till ett unikt sommarjobb!

Mer information på bankens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bergslagens Sparbank är den lokala banken med stort samhällsengagemang. Visionen är att unga ska se sin framtid i Bergslagen. Därför ligger Drömjobbet helt i linje med bankens övriga arbete.
– Det är fruktansvärt svårt att få unga in på arbetsmarknaden. Det är därför ännu viktigare här än på andra ställen att näringslivet bjuder till, säger Cecilia Jeffner, VD på Bergslagens Sparbank och utmanar därmed fler företag att ansluta sig till Drömjobbet.
Som Drömjobbare får du lön för att utveckla din idé, ditt företagande. Du har en arbetsplats som utgår från ett av de sju kontor som banken har i Nora, Lindesberg, Storfors och Ljusnarsberg. Du får en personlig mentor, återkommande kunskapsseminarier och ett fantastiskt nätverk.
På kunskapsseminarierna får du bland annat lära dig företagsekonomi, marknadsföring och hur du gör en affärsplan. Som uppstart på Drömjobbet får alla Drömjobbare åka till Emax, där du får föreläsningar, övningar och nätverkande tillsammans med likasinnade ungdomar från hela Sverige.

Undrar du över något? Ring projektledare Christer Björk på 070-582 88 07.

Senast publicerad av Eva Wiklund