Logotype för Storfors kommun

Stormöte för ett levande Lungsund den 16 mars

I Lungsund finns en vilja att utveckla bygden och därför har några grannar bildat den ideella föreningen Levande Lungsund.

Nu bjuder man in alla som har anknytning till trakten av Lungsund och Lundsberg till ett första stormöte torsdag den 16 mars.

- Vi vill satsa på projekt som är till för oss som bor här, för besökare och för potentiella inflyttare, säger Peter Niklasson, en av de aktiva.

Några av de idéer som gruppen redan bollat är planer på en bastu vid badplatsen, att skapa en centralpunkt i byn med en liten park och att bygga en gemensam hemsida.

Nu vill gruppen bolla sina tankar och få fler idéer från alla som bor i området.

- Vi vill ta reda på vad alla andra brinner för och vill utveckla. Sedan kommer vi att söka pengar till material för några av de projekt som föreningen fattar beslut om, säger Peter Niklasson.

Tid & plats: Torsdagen den 16 mars klockan 19.00 i Lungsunds församlingshem. Föreningen bjuder på kaffe och kaka.

Kan du inte delta fysiskt så erbjuder föreningen en möjlighet att se mötet digitalt via DENNA LÄNK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Gruppen har även en påbörjad hemsida där man gärna får kika in. Adress: lungsund.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast publicerad av Eva Wiklund