Logotype för Storfors kommun

Simbassängen kan bokas under februari

Från och med onsdag 24 januari kan Storfors nyrenoverade bassäng bokas av kommuninvånarna för användning under dagtid på helgerna i februari månad.

Filipstads simklubb kommer att arrangera olika typer av gruppverksamhet med start under mars månad. Dagar för detta är ännu inte bestämda varför bassängen nu endast kan bokas under februari månad.

Tiderna för bokning är lördagar och söndagar mellan klockan 08.00 och 18.00. Simhallen stänger klockan 18.00, varför sista bokningen blir 17.00. Varje hushåll får boka en tid i taget, dvs ny tid kan inte bokas förrän den aktuella tiden är använd. Detta för att så många som möjligt ska få chansen att använda bassängen.

Senare, när dagar och datum för simklubbens aktiviteter är bestämda, kommer även tider för resten av våren att släppas.

Bassängen bokas via Malin Larsson, tel 0550-652 88, under kontorstid. Samtidigt med bokningen betalas kostnaden via swish och en tagg för att komma in till simhallen hämtas i kommunhuset (under kontorstid).

I dagsläget är kostnaden för att hyra bassängen 100 kronor per timme, men taxorna är från 2017 och kommer under våren att ses över för nytt beslut i kommunfullmäktige.

Senast publicerad av Eva Wiklund