Logotype för Storfors kommun

Pingislaget laddade för SM-fajten på Toppgrillen

Storfors BTK har nu åkt ner till Eslöv för morgondagens SM-match.

Igår laddade laget på hemmaplan hos sponsorn Toppgrillen och med att signera Kulturhusets pingisbord.

Jessica Yamada passade på att ladda upp med potatismos, korv och köttbullar.

- Jag gillar all svensk mat och det här är riktigt gott, säger hon.

Eilert Eriksson och Henric Wåde på Toppgrillen har sponsrat Storfors BTK troget sedan 2012.

- Vi är sportstollar, laget spelar i grannkommunen och det brukar vara härlig stämning i Sporthallen. Därför fortsätter vi att sponsra, säger Eilert, som självklart också ser fördelarna med att vara en av lagets sponsorer. Det är inte bara spelarna i Storfors BTK som väljer grillen för en lunch.

- Vi har absolut fått fler kunder från Storfors under de här åren, säger Eilert.Och uppladdningen på Toppgrillen utanför Filipstad har ju fungerat tidigare.

Förra året laddade guldlaget på precis samma sätt innan vinnarmatcherna mot Eslöv.

Henric langar ut hamburgare och mosbrickor på löpande band till spelare, tränare och till Gun-Britt Hulth, hela lagets stormamma.

- Gun-Britt gör den allra godaste maten. Hennes lax i ugn är det bästa jag vet, säger grekiska Katerina, som också gör tummen upp för en nygrillad hamburgare gjord på svenskt kött från Mora.

Laget får nu en dag för att ladda om i lugn och ro i Eslöv innan matchen börjar klockan 18.30 i morgon onsdag. Matchen direktsänds i Storfors biograf med fri entré för den som vill känna SM-stämningen tillsammans med andra.

På fredag spelas returmatchen klockan 18.30 i Sporthallen i Storfors och på lördag finns det utrymme för en avgörande match klockan 11.00 om det behövs.

På lördag klockan 16.00 blir det tårtkalas i Kulturhuset där vi tackar hela laget för säsongen 2019. Då är alla Storforsare och andra intresserade välkomna att mingla och fika.

Senast publicerad av Eva Wiklund