Logotype för Storfors kommun

Pingisderby i Storfors lördag 14 december kl 15.00

Så här brukar det se ut för Katerina Toliou, men under mötet med Halmstad och Eslöv var hon inte i form. Nu tar Storfors BTK nya tag och lovar att kliva upp på vinnarspåret igen.

För några veckor sedan förlorade Storfors BTK oväntat mot både Halmstad och Esköv på bortaplan. Nu väntar Derby mot Arvika på hemmaplan lördag den 14 december.

- Vi är taggade och revanschsugna. Nu ska vi visa att detta var en tillfällig svacka, säger Anders Hulth.

På fredag hämtar Anders laget på Arlanda för vidare transport till Storfors. På lördag klockan 15.00 spelar man på hemmaplan mot Arvika och på söndag klockan 10.00 blir det returmatch på bortaplan i Arvika.

Anders Hulth ser de tidigare förlusterna som en tillfällig svacka.

- Vi vet inte riktigt vad som hände mot Eslöv och Halmstad. Katerina var exempelvis inte alls i form, men nu ska vi upp på vinnarspåret igen. Vi hoppas naturligtvis på god hjälp av vår härliga hemmapublik också, säger han.

Laget bor som vanligt hemma hos familjen Hulth och det är en och annan som spetsat in sig på lite försmak av den svenska julen.

- Svensk julmat brukar vara väldigt populärt, säger Anders.

Redan 11-12 januari är det sedan dags för nästa viktiga möte i Pingisligan. Då möter Storfors både Halmstad och Eslöv på hemmaplan.

- Först måste vi slå Arvika i helgen, sedan gäller det att fortsätta under januarimatcherna så att vi håller oss i toppen av ligan, säger Anders Hulth.

Senast publicerad av Eva Wiklund