Logotype för Storfors kommun

Öppet Hus i Jordkullen Arena lördag 18 februari klockan 10-14

Golfsimulatorn är på plats, liksom utslagsplatser och 100 kvadratmeter puttinggreen.

Storfors har inte bara fått en padelhall utan även en fin anläggning för inomhusgolf, bordtennis samt skyttelokaler med senaste digitala tekniken.

Lördag den 18 februari är det Öppet Hus för allmänheten med prova-på–aktiviteter.

- Föreningslivet har fått en fantastisk anläggning, nu vill vi bjuda in alla att komma och prova, säger Sven-Erik Rhen, ordförande för Idrottsalliansen.

Mellan klockan 10 och klockan 14 kan besökarna träffa representanter för föreningarna och testa padelspel, pingis, golfsimulator, puttinggreen och skytte. Sporthallens cafeteria håller också öppet.

- Vi märker att bokningarna av padel ökar, speciellt på helgerna, säger Sven-Erik, som är mycket nöjd med att golfsimulatorn nu också är på plats. Den kommer att bli bokningsbar inom någon vecka, men redan på lördag kan man alltså testa.

Anläggningen är 2700 kvadratmeter på två våningar och den är ansluten till Sporthallen via en gång som går direkt från cafeterian. Ytterligare aktiviteter planeras också i hallen.

- Vi har jobbat hårt för att ge allmänheten och föreningslivet de här fina möjligheterna. Nu hoppas vi på ett massivt intresse för anläggningen, säger Sven-Erik Rhen.

Anläggningen ägs och drivs av Storfors Idrottsallians som består av sju idrottsklubbar; Storfors FF, Storfors Bordtennisklubb, Lundsbergs Golfklubb, Storfors Skytteförening, Storfors Pistolskytteklubb och Storfors judoklubb.

cafeteria
Idrotter på bild

Senast publicerad av Eva Wiklund