Logotype för Storfors kommun

Öppen pensionatsjul för alla i Storfors

Lotta Lloyd Gregard och Carolina Ågren förbereder för mysig pensionatsjul på Pensionat Lungsund.

För drygt ett halvår sedan öppnade Lotta och Michael Lloyd Gregard Pensionat Lungsund.

Efter en intensiv sommar och höst bjuder de nu in till julfirande på julafton.

- Vi kommer att ha öppet och tänkte att det kanske finns många som gärna skulle vilja fira tillsammans med andra, säger Lotta.

Egentligen var Lottas första idé att erbjuda ett komplett julpaket med boende, mat och aktiviteter, men planeringstiden blev lite för kort. Därför erbjuder man i år ett julfirande ”light” i trivsam pensionatmiljö. Det går bra att spendera julafton på pensionatet med Kalle Anka, julbord och eftermiddagsmys utan att sova över.

- Man betalar för julbordet precis som vanligt, men man får gärna komma redan vid 14-tiden för glögg och Kalle Anka innan det är dags att äta vid 16-tiden, säger Lotta, som också bjuder in den som vill att stanna under julaftonskvällen.

- Vi tittar på tv, umgås och tar för oss av julgodis och efterrätter. Det känns väldigt spännande att hålla öppet och få skapa julstämning. Det kanske finns de som känner sig ensamma, eller folk som helt enkelt vill slippa att fixa allt hemma. För barn upp till 12 år tar vi dessutom väldigt lite betalt för julbordet, säger hon.

På juldagen bjuder Lotta in till julfrukost.

- Vi tänker att det passar perfekt efter julottan i Lungsunds fina kyrka, säger hon.

Det finns även möjlighet att boka boende för den som så önskar.

Information: 0550-702 77 eller 072-238 43 00.

Senast publicerad av Eva Wiklund