Logotype för Storfors kommun

Mia Skäringer på Storfors biograf med succén "No more fucks to give"

FOTO: Annika Berglund

I mars visas Mia Skäringers succéföreställning ”No more fucks to give” på över 80 biografer i Sverige vid två unika tillfällen, 8 mars och 10 mars.

I Storfors visas filmen tisdagen den 10 mars klockan 18.00- ca 20.30

Biljetterna släpptes idag, 21 februari, och sålde slut direkt på vissa orter.

Det var i november 2018 som Mia Skäringer hade urpremiär med föreställningen "Avig Maria – No More Fucks To Give". Den liknande ingen annan och den älskades av publiken och hyllades i media. Föreställningen har slagit publikrekord med sex utsålda Eriksson Glone och lika många utsålda Scandinavium. Totalt såg över 300 000 personer föreställningen – och nu när den går upp på bio finns det chans för många fler.

Filmen är 140 minuter lång, regisserad av Helena Bergström och biljetterna kostar 220 kronor.
Biljetter kan förbokas via Storfors bibliotek på tel 0550-651 94 (betalas vid visningen).

Se trailern: https://www.youtube.com/watch?v=bvULp8dz7cE Länk till annan webbplats.

FOTO: John Guthed, Emma Svennson och Annika Berglund.

Själv presenterar Mia Skäringer den filmade liveföreställningen så här:

”För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan du skulle gått på föreställningen och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan. Till dig som inte fick barnvakt, som födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl ville men inte hann se. Gör denna dag till din. Det anstår oss inte längre att göra oss mindre än vad vi är. Jag skapades inte av ett revben. Det fanns byggmaterial till mig också. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut så det här är mina två timmar!”

Senast publicerad av Eva Wiklund