Logotype för Storfors kommun

Gratis barnteater i Kulturhuset fredag 1 mars kl 13.00

Fredag den 1 mars klockan 13.00 blir det sprakande barnteaterföreställning i Kulturhuset. när Teater Barbara kommer på besök.

Teatern är gratis och passar barn 4-7 år. Fribiljetter bokas via biblioteket på tel 0550-651 94.

Maja och hennes pappa är på solsemester. Pappa älskar att bada och hoppa från trampolinen men Maja vill hellre sitta och läsa vid bassängkanten och samla snäckor på stranden.

En dag när de är på zoo kommer Maja bort – eller är det pappa som har försvunnit? Maja är alldeles ensam bland vilda djur, stökiga barn och främmande vuxna. Pappa letar alltmer desperat efter Maja och springer i panik mellan krokodiler, strutsar och gorillor.

Till slut hittar de varandra. Eller ja, Maja som hållit huvudet kallt hittar sin pappa förkrympt till en miniversion av sig själv.

Panik på playan är en hyllning till barns kompetens och klokhet och är baserad på den norska författaren Mari Kanstad-Johnsens bok ”Livredd i Syden”.

Se Panik på playan med Teater Barbara. För barn mellan 4-7 år. Fribiljetter bokas på biblioteket från 20 februari. Begränsat antal platser. Kulturrådet, med stöd av Region Värmland, har beviljat bidrag för aktiviteten.


Senast publicerad av Eva Wiklund