Logotype för Storfors kommun

70-årsjubileum för pigg pensionär

Stora Galejan i Kulturhuset var dukat till fest när PRO Storfors höll sitt 70-årsjubileum under tisdagen med förtäring, underhållning, tal och presenter.

Över 100 medlemmar kom för att vara med och fira föreningen som funnits i Storfors sedan 1946. Det var många som ville gratulera den pigga 70-åringen. Glenn Aspnes från Kommunstyrelsen överlämnade en gåva från Storfors kommun. Gunilla Bengtsson från Storfors församling, representanter från PRO i Nykroppa, Filipstad och Värmland samt SPF i Storfors talade alla om det goda samarbetet och lyckönskade med blommor och presenter. Även Bergslagens Sparbank som inte kunde inte närvara personligen gratulerade med present och tårta.

Under föreningens 70 år har det varit 14 olika ordförande, varav endast en var kvinna. Nuvarande ordförande sedan fyra år är Håkan Karlsson som berättade om föreningens aktiviteter som boule, matlagning, månadsmöten, resor och annat och han betonade att det viktigaste är att träffas och ha trevligt.

Trion Bengt- Ingvars mä Anders som består av Ingvar Karlsson, Bengt Alsterlind och Anders Kyrkander ledde allsången och underhöll med kända låtar medan tårta och kaffe serverades.

Senast publicerad av Kristina Elmström